Wat doen we

Door in eigen beheer ontwikkelde en gepatenteerde warmtewisselaartechnologie te combineren, met door ons ontworpen brandersystemen bouwen we zeer compacte units die geschikt zijn voor inbouw in bestaande machines en installaties. We beschikken over een basisvorm voor warmtewisselaars die eenvoudig is aan te passen aan het vermogen dat de klant nodig heeft, maar ontwikkelen tevens compleet nieuwe oplossingen. Daarbij kunnen we voor u het volledige traject verzorgen van ontwerp, prototypebouw, testen, keuren, productievoorbereiding en productie.

Hoe doen we dat

Op basis van onze jarenlange ervaring met gasgestookte verwarmingsapparatuur en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, onze gespecialiseerde toeleveranciers en kennisbedrijven ontwikkelen we oplossingen op maat. Ons bedrijf beschikt over een volledig uitgerust laboratorium met klimaatkamer waarin wij proefopstellingen onder wisselende omstandigheden kunnen testen en meten.

Voor wie doen we dat

We ontwikkelen gasgestookte oplossingen voor (industriële) processen waarvoor warm water, stoom, hete lucht of verhitte oliën nodig zijn. Onze klanten vinden we dan ook in diverse industrieën, zoals de grootkeukenindustrie, kunststoffenindustrie, machinebouw, procesindustrie et cetera.

foto